Iluminat general

Cu o activitate a carei durata depaseste un secol, grupul OSRAM ocupa o pozitie de top in industria iluminatului. Mai mult de 70 % din cifra de afaceri a grupului provine din dezvoltarea produselor si tehnologiilor caracterizate de o inalta eficienta energetica. De-a lungul istoriei, OSRAM a dezvoltat si promovat tehnologii inovatoare, investitiile anuale alocate activitatilor de cercetare si dezvoltare de pana la 5% din cifra de afaceri reprezentand o dovada in acest sens. Prin contributiile noilor membri ai familiei OSRAM –SITECO si TRAXON–, portofoliul de produse traditional al OSRAM reprezentat in principal de surse de lumina si sisteme de control al iluminatului s-a imbogatit in ultimii ani cu solutii profesionale in domeniul iluminatului interior si exterior si respectiv al iluminatului arhitectural. Astfel, grupul OSRAM devine un furnizor de solutii complete si personalizate pentru orice tipuri de aplicatii din domeniul iluminatului.

Retail

Iluminatul din vitrina este punctul central al design-ului unui magazin. Este cel care-ti atrage privirea si te transforma intr-un potential cumparator. Iluminatul din magazii trebuie sa fie functional si eficient.

Cladiri de birouri

Alegerea luminii potrivite in birouri joaca un rol esential in crearea unui mediu de munca placut. Lumina potrivita iti da o stare placuta, creste productivitatea si nu oboseste ochii.

Cladiri Industriale

Solutiile de iluminat inteligente de la OSRAM sunt in conformitate cu cererile de iluminat ale halelor de productie. Caracteristicile exceptionale de distributie luminoasa si culoare asociate unor materiale de inalta calitate si protectie sprijina procesele de productie.

Stradal si Urban

Standardele de iluminat pentru autostrazi si drumuri nationale sunt foarte stricte. Luminile trebuie sa contribuie la siguranta sporita in trafic. Stalpii de iluminat ajuta la orientare, fac drumul vizibil si te atentioneaza asupra zonelor periculoase.

Hospitality

Iluminatul professional al fatadelor este foarte important atunci cand vorbim despre hoteluri sau restaurante. Fiind o componenta integranta a fatadelor scoate in evidenta caracteristicile arhitecturale ale acestora.