Garanţiile cu niveluri multiple ale OSRAM

Garanţiile cu niveluri multiple ale OSRAM

Calitatea sistemului dintr-o singură sursă – conceptul de service al OSRAM. Dumneavoastră, în calitate de clientul nostru, beneficiaţi de această pasiune. Vă puteţi baza pe garanţiile noastre cu niveluri multiple pentru ECG-uri, surse de lumină cu leduri (surse de iluminare şi module cu leduri) şi sursele de lumină selectate. Oferim aceste garanţii de mai bine de nouă ani.
OSRAM oferă garanţii de până la opt ani pentru tehnologia de înaltă calitate, în funcţie de configuraţia sistemului dumneavoastră de iluminat. Ceea ce înseamnă că aveţi o singură persoană de contact pentru lucrările de service de care aveţi nevoie.
În eventualitatea unui defect, OSRAM va înlocui elementul gratis sau va emite o notă de credit pentru fiecare ECG, fiecare sursă de lumină cu leduri şi fiecare sursă de lumină a căror defectare demonstrabilă este cauzată de un defect de material sau de fabricație în perioada de garanție relevantă.

Garanţiile cu niveluri multiple pe scurt

Garanţiile OSRAM sunt împărţite pe două niveluri:

Nivel de garanţie 1

Nivelul de garanţie 1 vă oferă o garanţie completă de trei ani pentru balasturile electronice selectate şi sursele de lumină cu leduri. Garanția începe de la data la care corpurile de iluminat respective sunt puse în funcţiune cu echipamente de control OSRAM adecvate şi/sau surse de lumină cu leduri OSRAM.

Înregistrarea nu este necesară.

Nivel de garanţie 2

Nivelul de garanţie 2 vă oferă o garanţie completă de cinci ani pentru balasturile electronice OSRAM selectate, sursele de lumină cu leduri OSRAM şi componentele LMS OSRAM. Garanția începe de la data la care corpurile de iluminat respective sunt puse în funcţiune cu echipamente de control OSRAM adecvate şi/sau surse de lumină cu leduri OSRAM, precum şi componente LMS OSRAM.

Înregistrarea nu este necesară.

TOATE garanţiile OSRAM